luni, 18 februarie 2013

45

M-am salbaticit. Am vazut prea multe animale salbatice, vii si moarte. Am vazut nastere si moarte. Cand dispare un animal mare se taie bucati. Carne si matze si sange. Nu e timp de regrete si nostalgii.

Acusi implinesc 45 de ani. Am vazut si nastere si moarte. Nu stiu cum am reusit sa nu am nici un prieten. Ba cred ca stiu... Dar nu e timp de regrete si nostalgii.

Din cand in cand scormonesc in amintirile mele. Zilele acestea am facut efortul sa-mi reamintesc ce am facut intre 20 septembrie 1990 si 20 martie 1991. Am descoperit ca...

4 comentarii:

Vasile spunea...

Exista o teologie atomizatoare. Eclesial si social. Fiecare cu Biblia lui, fiecare cu familia lui, si chiar in familie, sotul si sotia nu sunt una ci doua individualitati unite printr-un contract.

Anonim spunea...

Dragul meu Edi,
Mai ai prieteni. Uite mi-am amintit de tine si m-am uitat pe blog-ul tau sa vad ce mai spui.

Iti doresc sa fii sanatos si sa te bucuri de viata pe care o ai acolo.


Cu drag,
N.

Eduard Orasanu spunea...

Draga N, recunosc ca nu ma asteptam ca cineva sa reactioneze cand am scris aceasta postare, deaceea sunt si mai bucuros de mesajul tau. Asadar cel putin un prieten am. Grazie!

Cat despre comentariul lui Vasile nu stiu la ce se refera, asadar nu stiu ce sa spun.

Anonim spunea...

La multi ani! Cam tarziu. Mi-am adus aminte de ziua ta, dar am uitat sa-ti scriu la timp.
N.

Eventual

Eventual (1) M-am gândit că Dumnezeu se cheamă "Eu sunt cel ce sunt" pentru că era sigur că în relația noastră cu El noi vom av...