vineri, 29 octombrie 2010

Corespondente

Buna I.,


Suntem destul de bine. Tot in Pistoia, in "pizza" asta italiana. Crestem un copil sau el ne creste pe noi. Imi aduc aminte deseori de tine. Ba, chiar te-am si vazut online, aceasta la serile lui Beni Faragau in Iasi, la Filocalia. Urmaream pe webcam si intr-o pauza ai trecut prin fatza mea, imi venea sa te strig. Erai cu parul usor lung, simpatic si retras.

Uneori imi pun intrebari natangi, de exemplu: "cum ar fi fost SSJ-ul astazi cu fiecare din noi avand toate experientele ce le-a avut in toti acesti ani? (Imi pare rau de Alina care s-a "zidit" intr-o manastire ordodoxa in Grecia). Tot eu imi raspund, cred ca am fi fost inghitziti de bloguri, apoi de facebock, de Alin Cristea cu ale sale 50 de bloguri, de zecile de radiouri crestine online, de site-ul resurse crestine care e din ce in ce mai bogat. Dar intrebarea mea vine nu pentru a avea SSJ-ul in orice forma si in orice chip, ci doar de a resimti gustul prieteniei ce SSJ-ul o cultiva. Imi lipseste mult.

Te iubesc!

Pace tie!

Niciun comentariu:

Eventual

Eventual (1) M-am gândit că Dumnezeu se cheamă "Eu sunt cel ce sunt" pentru că era sigur că în relația noastră cu El noi vom av...