miercuri, 13 octombrie 2010

Corespondente

Draga R.,

Ma tot gandesc de ceva timp la intrebarea: ce ar fi fost viata mea daca... ?

Si dupa acest "daca", ce intervine la 42 de ani, ce sa pun?

Dupa zile de deliberari am ajuns la un cuvant si la doua numere: Sararie 32 Ce ar fi fost viata mea daca nu as fi fost la 18 ani pe Sararie 32, ci la 28 de ani sau la 38 de ani (sau niciodata)? Ce ar fi fost?

Pentru mine Sararie 32 este spatiul unde l-am cunoscut pe Dumnezeu, dar si o mare hora a dracilor. Este spatiul unde am fost foarte fericit, dar si nesfarsit de trist. Am fost iubit si urat, ridicat si doborat, sarutat si scuipat, mangaiat si tradat. Pe Sararie 32 am intalnit iubirile mele, unele din ele au fost sfinte, altele curve. Pe Sararie 32 erau personaje si personaje unele ma priveau ce pe un guru, altele ca pe un idiot. Pe Sararie 32 se respira si aerul tip Tepes - Stan, dar si aerul Ciortuz - Manastireanu. Nume: Dan Covaliuc, Marius Nichita, Lica Roman de pe Sararie, azi pierduti in uitare si in ceata.

Draga R.,

Ce vreau sa spun este ca iubesc, dar si urasc ca am fost vreodata pe Sararie 32. Ma bucur, dar si regret, poate regret mai mult, ca am urcat acel deal si ca am deschis acea poarta.

Asadar Edi de azi se tot gandeste ce ar putea da, ce ar putea oferi, ca in schimb sa... Sararie 32

Niciun comentariu:

Eventual

Eventual (1) M-am gândit că Dumnezeu se cheamă "Eu sunt cel ce sunt" pentru că era sigur că în relația noastră cu El noi vom av...