vineri, 9 noiembrie 2007

Sararie

Astazi printr-o amica de la Strajerul am aflat ca tinerii de pe Sararie 32 au o pagina web / blog, am intrat si nu m-am putut abtine sa nu scriu. Iata ce:

"Va salut! Astazi am aflat de aceasta pagina web, am intrat cu curiozitate si emotie. Asadar nerabdator sa vad noul chip al tanarului de pe Sararie (al tinerilor). Perii mei albi ma invata sa nu ma pronunt repede, asadar inca nu stiu sa spun despre "recentul" sau actualul chip al tanarului sararist (despre cel din generatiile anterioare poate as putea povesti cate ceva - am inceput sa merg la tineret pe Sararie in 1987, cand lider de tineret era... - spatiul acesta trebuie sa-l umpleti voi - asta ca sa vad c-am ce stiti despre istoria orelor de tineret sau a tinerilor sararisti in general. Am incetat sa mai merg la tineret in 1998, si incapatanat fiind am mers destul de consecvent). Emotiile despre care vorbeam la inceput tocmai din aceasta zona vin. Dar cred ca nu se poate trai prea mult din trecut, asa cum nici fara el nu se poate. Concluzia e ca imi pastrez emotiile in particular, ramanand sa va mai vizitez in liniste, cu bucurie sau "Incertitudini", sa vad ce a mai ramas din spiritul "drumului sarat" (SSJ), ce aduceti nou si cum va definiti. Pace voua!"

adresa: http://tinerisararie.bycoddot.com/

Un comentariu:

Daniel Condurachi spunea...

multumesc pentru interesul manifestat fata de blogul tinerilor crestini de pe Sararie 32. Ceea ce am inceput acolo sper sa ajute, cu binecuvantarea Domnului.
Te asteptam sa ne mai vizitezi

Eventual

Eventual (1) M-am gândit că Dumnezeu se cheamă "Eu sunt cel ce sunt" pentru că era sigur că în relația noastră cu El noi vom av...